2890 Tata, Váralja u. 2/b.
+36 30 250-76-50
info@szexualiselet.hu

Magamról

szexuálterapeuta

Könyves Gusztáv szexuálterapeutaSzeretettel köszöntelek kedves Látogató!

Könyves Gusztáv vagyok. Szexuálterapeutaként, valamint párkapcsolati tanácsadóként segítem a hozzám forduló embereket, hogy egészségesebb és teljesebb szexuális élet élhessenek, illetve boldogabb, kiegyensúlyozottabb párkapcsolatban éljenek.

Mindenkinek joga van a teljes, kiegyensúlyozott, boldog élethez, amelynek mid a szexualitás, mind a párkapcsolat fontos eleme. Bár életünknek és személyiségünknek csak egy igen kis része a szexualitás, de annál meghatározóbb az életminőségünkre. A nem megfelelően megélt párkapcsolat és szexualitás negatívan hathat az életünk többi területére is, és viszont. A különböző betegségek, lelki problémák, a munkahelyen, vagy más területen kialakult stressz negatívan hathat a szexuális életünkre, szexualitásunkra.

Terapeutaként elsődleges célom, hogy amegfelelő szakmai tudással felvértezve, a legjobb módszert megtalálva hozzásegítsem a hozzám forduló nőket és férfiakat az egészségesebb, és teljesebb szexualitás megéléséhez. Munkám során minden esetben személyre szabott tanácsadást és terápiát alkalmazok.

Fontosnak tartom továbbá a fiatalok egészséges szexuális nevelésének kérdését is.

A szexuálterápia során elsősorban  a problémára fókuszáló gyakorlatorientált  dinamikus kezelést alkalmazom, kiegészítve különböző rehabilitációs, rekreációs módszerekkel.

A munkámhoz biztos alapot nyújt Dr. Rusz Edit szexuálpszichológus neve által fémjelzett képzésén megszerzett szexuálterapeuta diplomám és az azzal járó elméleti és gyakorlati tudás. Ezt megelőzően és azóta folyamatosan, több olyan releváns képzésen is részt vettem/veszek, amelyek hozzájárulnak a témával kapcsolatos ismereteim és tapasztalataim elmélyítésében. Igazságügyi Minisztérium regisztrált válási és párkapcsolati mediátorként szerzett tapasztalataim is nagymértékben szélesítették a terápiában alkalmazott módszereimet, eszköztáramat.

Fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy „NE SZÉGYELLJE MAGÁT!”, és kérje ki szakember véleményét, nem csak a párkapcsolat működőképessége miatt, hanem azért is, mert gyakran előfordul, hogy a szexuális funkciózavar valamilyen súlyosabb problémát jelez, amelyet. A szexuális funkciózavar, vagy párkapcsolati probléma „Nem szégyen!”, hanem egy nem kívánt állapot, amelyre van megoldás!

(Visited 11 537 times, 1 visits today)